Rødbededip med gedeost

En cremet, aromatisk dip, som er den perfekte kombination af gedeost og dampede rødbeder.

Tilberedning: 1h 20 min

Let

Rødbededip med gedeost

Tilberedning: 1h 20 min

Let

Ingredienser:

  • 800 g vand
  • 1 g sort peber
  • 100 g gedeost
  • 12 g hvidløg
  • 3 g salt
  • 400 g rødbede
  • 50 g olivenolie

Metode:

  1. Hæld 800 gram vand i koppen. Placer den første gryde på låget, og kom 400 g skrællede rødbeder, skåret i 2 cm store tern, i gryden. Kog i 50 minutter ved 105 °C. Tag forsigtigt gryden ud af koppen, og sæt den til side på det opadvendte låg. Lad den køle af i mindst 10 minutter. Vask og tør bægeret.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover