Creme af grønne asparges

Dette er den perfekte ret til forårs- og sommerdage og kan serveres som en forret eller en let hovedret. Takket være sin enkle tilberedning og raffinerede smag er fløde af grønne asparges meget populær i køkkener over hele verden.

Tilberedning: 1h 10 min

Medium

Creme af grønne asparges

Tilberedning: 1h 10 min

Medium

Ingredienser:

  • 400 g vand
  • 1 g sort peber
  • 120 g skalotteløg
  • 100 g 30% fløde
  • 10 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 100 g tør hvidvin
  • 700 g asparges
  • 300 g tidlige kartofler
  • 50 g klaret smør

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af koppen. I den vejes 300 gram nye kartofler, der er skrællet og skåret i mindre stykker. Sæt dem til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover