Hindbær med chokoladeovertræk

Hindbær, honning, chiafrø og chokolade er den perfekte smagskombination. Chiafrø, eller chiafrø, er meget værdsat for deres gavnlige egenskaber og er en god kilde til protein, fibre, kalcium og jern.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Hindbær med chokoladeovertræk

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 15 g chiafrø
  • 100 g hindbær
  • 400 g frosne hindbær
  • 60 g bihonning
  • 300 g mælkechokolade

Metode:

  1. Kom 400 gram frosne hindbær i koppen. Kværn i 30 sekunder ved 20 hastigheder. Skrab indholdet ned i bunden af koppen med en spatel. Tilsæt 60 gram honning og 2 spiseskefulde chiafrø.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover