Kyllingeroulade med asparges og nye kartofler
Denne unikke ret vil helt sikkert imponere dine gæster. Det er en god idé at bruge sæsonens asparges, tilgængelige ingredienser og kulinariske teknikker.
Tilberedning: 1h 30 min
Avanceret
Tilberedning: 1h 30 min
Avanceret
Ingredienser:
- 1000 g vand
- 1 g sort peber
- 450 g kyllingefilet
- 1 g granuleret hvidløg
- 150 g Græsk yoghurt
- 80 g soltørrede tomater
- 20 g kapers
- 4 g hvidløg
- 9 g salt
- 150 g 12% fløde
- 350 g asparges
- 50 g parmesanost
- 600 g mellemstore kartofler
- 1 g oregano
Metode:
- Åbn koppen. Kom 1 pillet hvidløgsfed i bægeret. Luk bægeret med korklåget.