Dampet torsk med gulerødder og boghvedegryn

Næringsværdier pr. 1 portion: 415 kcal Kulhydrater 47 g Protein 31 g Fedt 13 g

Tilberedning: 45 min

Let

Dampet torsk med gulerødder og boghvedegryn

Tilberedning: 45 min

Let

Ingredienser:

  • 1200 g vand
  • 1 g sort peber
  • 100 g gulerødder
  • 1 g salt
  • 3 g citronsaft
  • 130 g fersk torsk
  • 50 g boghvedegryn
  • 10 g olivenolie
  • 12 g persilleblade

Metode:

  1. Sæt en skål på koppens låg, og vej 50 gram boghvedegryn af i den.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover