Pasta i cottage cheese-sauce
Denne hytteostbaserede sauce med friske tomater, spinat og aromatisk hvidløg er en idé til et hurtigt, enkelt og velsmagende måltid med et højt proteinindhold.
Tilberedning: 20 min
Let
Tilberedning: 20 min
Let
Ingredienser:
- 1 g hvid peber
- 20 g chilipeber
- 70 g skalotteløg
- 150 g cherrytomater
- 200 g pasta
- 200 g hytteost
- 12 g hvidløg
- 6 g salt
- 100 g tomater
- 150 g spinat
- 50 g parmesanost
- 70 g olivenolie
Metode:
- Tilsæt 3 pillede hvidløgsfed og 1 chilipeber, der er vasket, udkernet og hakket i mindre stykker, 70 gram skalotteløg, der er pillet og hakket i mindre stykker, til koppen. Hak 10 sekunder ved hastighed 10. Tilsæt 70 gram olivenolie. Steg i 3 minutter ved 100 °C med en hastighed på 4 omgange.