Orzo-pasta med kylling og asparges

En ret i stil med en cremet kyllingerisotto, hvor ris med succes er blevet erstattet af lille orzo-pasta.

Tilberedning: 50 min

Let

Orzo-pasta med kylling og asparges

Tilberedning: 50 min

Let

Ingredienser:

  • 500 g vand
  • 1 g sort peber
  • 400 g kyllingefilet
  • 50 g Mascarpone
  • 2 g granuleret hvidløg
  • 150 g orzo-pasta
  • 100 g løg
  • 8 g hvidløg
  • 9 g salt
  • 100 g grønne ærter
  • 350 g asparges
  • 50 g parmesanost
  • 50 g klaret smør

Metode:

  1. Sæt en skål på koppens låg, nulstil vægten, og vej 400 g kyllingebryst skåret i 2 cm store tern.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover