Orzo-pasta med asparges

En ret i stil med en cremet risotto med tilbehør, hvor ris med succes er blevet erstattet af lille orzo-pasta.

Tilberedning: 50 min

Let

Orzo-pasta med asparges

Tilberedning: 50 min

Let

Ingredienser:

  • 500 g vand
  • 1 g sort peber
  • 50 g Mascarpone
  • 150 g orzo-pasta
  • 100 g løg
  • 8 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 100 g grønne ærter
  • 350 g asparges
  • 50 g parmesanost
  • 40 g klaret smør

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af koppen, og vej 350 gram skrællede asparges af, skåret i stykker på 1 cm. Se, hvad der er værd at vide. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover