Kammuslinger i gorgonzolasauce med semulje og grøntsager

Saftige kyllingebrystfileter i en cremet sauce med spinat og aromatisk gorgonzolaost serveret med dampede courgetter og perlecouscous med soltørrede tomater er en idé til en enkel og hurtig middag, ideel til travle mennesker, der elsker blåskimmelost.

Tilberedning: 30 min

Let

Kammuslinger i gorgonzolasauce med semulje og grøntsager

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g hvid peber
  • 100 g soltørrede tomater
  • 120 g gorgonzola
  • 200 g Couscous med perler
  • 3 g Chiliflager
  • 200 g grøntsagsbouillon - CVR
  • 150 g Courgetter
  • 12 g hvidløg
  • 9 g salt
  • 150 g spinat
  • 60 g olivenolie
  • 200 g 30 % fedt flødeost
  • 300 g kyllingebrystkød, uden skind

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden kork, og vej 300 gram kyllingebryst af, delt i mindre fileter. Tilsæt 1 teskefuld salt, 1/2 teskefuld peber og 1/2 teskefuld chiliflager (valgfrit) til skålen med kyllingen, bland og sæt til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover