Kammuslinger i gorgonzolasauce med semulje og grøntsager
Saftige kyllingebrystfileter i en cremet sauce med spinat og aromatisk gorgonzolaost serveret med dampede courgetter og perlecouscous med soltørrede tomater er en idé til en enkel og hurtig middag, ideel til travle mennesker, der elsker blåskimmelost.
Tilberedning: 30 min
Let
Tilberedning: 30 min
Let
Ingredienser:
- 1 g hvid peber
- 100 g soltørrede tomater
- 120 g gorgonzola
- 200 g Couscous med perler
- 3 g Chiliflager
- 200 g grøntsagsbouillon - CVR
- 150 g Courgetter
- 12 g hvidløg
- 9 g salt
- 150 g spinat
- 60 g olivenolie
- 200 g 30 % fedt flødeost
- 300 g kyllingebrystkød, uden skind
Metode:
- Sæt en skål på låget af en kop uden kork, og vej 300 gram kyllingebryst af, delt i mindre fileter. Tilsæt 1 teskefuld salt, 1/2 teskefuld peber og 1/2 teskefuld chiliflager (valgfrit) til skålen med kyllingen, bland og sæt til side.