Risotto med kylling, feta og courgetter
Denne kombination af cremet risottotekstur med saftig kylling, cremet feta og møre courgetter skaber en harmonisk og smagfuld ret. Den færdige risotto kan serveres drysset med revet parmesanost eller dryppet med olivenolie for ekstra smag.
Tilberedning: 35 min
Let

Tilberedning: 35 min
Let
Ingredienser:
- 550 g vand
- 1 g sort peber
- 20 g bouillonpasta - CVR
- 250 g kyllingefilet
- 100 g fetaost
- 200 g arborio-ris
- 100 g løg
- 320 g Courgetter
- 8 g hvidløg
- 6 g salt
- 55 g smør
- 50 g parmesanost
- 30 g olivenolie
Metode:
- Sæt en skål på låget af en kop uden prop, og vej 250 gram kyllingebrystfileter af, skåret i 2-3 cm store stykker. Tilsæt ½ teskefuld salt og ½ teskefuld sort peber, 1 teskefuld olivenolie til skålen med kyllingen, og bland det grundigt. Steg kyllingen på en stegepande.