Risotto med kylling, feta og courgetter

Denne kombination af cremet risottotekstur med saftig kylling, cremet feta og møre courgetter skaber en harmonisk og smagfuld ret. Den færdige risotto kan serveres drysset med revet parmesanost eller dryppet med olivenolie for ekstra smag.

Tilberedning: 35 min

Let

Risotto med kylling, feta og courgetter

Tilberedning: 35 min

Let

Ingredienser:

  • 550 g vand
  • 1 g sort peber
  • 20 g bouillonpasta - CVR
  • 250 g kyllingefilet
  • 100 g fetaost
  • 200 g arborio-ris
  • 100 g løg
  • 320 g Courgetter
  • 8 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 55 g smør
  • 50 g parmesanost
  • 30 g olivenolie

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, og vej 250 gram kyllingebrystfileter af, skåret i 2-3 cm store stykker. Tilsæt ½ teskefuld salt og ½ teskefuld sort peber, 1 teskefuld olivenolie til skålen med kyllingen, og bland det grundigt. Steg kyllingen på en stegepande.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover