Pasta i broccoli-spinatsauce
Pasta i spinatsauce er en lækker og nærende ret, som børn helt sikkert vil elske. Retten kan pyntes med ekstra revet ost og friske krydderurter for at give ekstra smag. Pasta i spinatsauce er en næringsrig ret, som vil glæde enhver gane.
Tilberedning: 30 min
Let

Tilberedning: 30 min
Let
Ingredienser:
- 1 g sort peber
- 100 g Mascarpone
- 220 g pasta
- 25 g cashewnødder
- 100 g løg
- 30 g avocado
- 12 g hvidløg
- 100 g spinat
- 250 g broccoli
- 15 g afskallede solsikkefrø
- 20 g klaret smør
Metode:
- Sæt en skål på låget af en kop, og vej 250 gram broccoli ud i den. Kog broccolien al dente. I en anden skål afvejes 220 gram penne/spinatpasta. Kog pastaen efter anvisningerne på pakken.