Penne à la arrabbiata

En af de mest berømte italienske retter i verden. Den er enkel og hurtig at lave, men har en dejlig unik smag og er baseret på nogle få, meget karakteristiske ingredienser.

Tilberedning: 40 min

Let

Penne à la arrabbiata

Tilberedning: 40 min

Let

Ingredienser:

  • 100 g vand
  • 1 g sort peber
  • 12 g chilipeber
  • 15 g frisk basilikum
  • 1 g bagepulver
  • 80 g pecorino romano ost
  • 200 g pasta
  • 12 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 800 g tomater
  • 80 g olivenolie

Metode:

  1. Tilsæt 80 gram pecorino romano-ost skåret i mindre stykker til koppen. Hak i 20 sekunder ved 20 hastigheder. Tilsæt 1 chilipeber, der er vasket og skåret i mindre stykker, og 3 pillede hvidløgsfed til koppen. Hak i 10 sekunder ved 10 omdrejninger pr. minut. Tilsæt 80 gram olivenolie. Steg i 6 minutter ved 105 °C ved 4 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover