Penne à la arrabbiata
En af de mest berømte italienske retter i verden. Den er enkel og hurtig at lave, men har en dejlig unik smag og er baseret på nogle få, meget karakteristiske ingredienser.
Tilberedning: 40 min
Let
Tilberedning: 40 min
Let
Ingredienser:
- 100 g vand
- 1 g sort peber
- 12 g chilipeber
- 15 g frisk basilikum
- 1 g bagepulver
- 80 g pecorino romano ost
- 200 g pasta
- 12 g hvidløg
- 6 g salt
- 800 g tomater
- 80 g olivenolie
Metode:
- Tilsæt 80 gram pecorino romano-ost skåret i mindre stykker til koppen. Hak i 20 sekunder ved 20 hastigheder. Tilsæt 1 chilipeber, der er vasket og skåret i mindre stykker, og 3 pillede hvidløgsfed til koppen. Hak i 10 sekunder ved 10 omdrejninger pr. minut. Tilsæt 80 gram olivenolie. Steg i 6 minutter ved 105 °C ved 4 omdrejninger.