Pandekager med spinat og soltørrede tomater

Disse velsmagende pandekager med spinatfyld, feta og soltørrede tomater har en fyldig smag og vil helt sikkert glæde alle pandekageelskere.

Tilberedning: 1h

Medium

Pandekager med spinat og soltørrede tomater

Tilberedning: 1h

Medium

Ingredienser:

  • 250 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g Chilipulver
  • 100 g fetaost
  • 100 g soltørrede tomater
  • 16 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 125 g smør
  • 180 g Hele hønseæg
  • 230 g hvedemel type 500
  • 250 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 400 g spinat
  • 24 g Rapsolie

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af koppen, og vej 100 g soltørrede tomater af, skær dem i mindre stykker, og sæt dem til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover