Oksekødssauce med rødvin

Mørk oksekødssauce med rødvin er et klassisk tilbehør til mange retter. Den er perfekt til stegt kød, især oksekød, kalvekød, men også svinekød eller and. Den supplerer også smagen af saftige bøffer og grillet kød. Tilfører retterne smagsdybde og raffinement.

Tilberedning:

Let

Oksekødssauce med rødvin

Tilberedning:

Let

Ingredienser:

  • 1000 g vand
  • 2 g sort peber
  • 1 g Allehånde
  • 400 g oksekødsstribe
  • 60 g løg
  • 100 g gulerødder
  • 3 g salt
  • 100 g smør
  • 200 g rødvin
  • 40 g porre
  • 80 g Knoldselleri
  • 100 g Persillerod

Metode:

  1. Åbn bægeret. Tilsæt 100 gram skrællet persillerod skåret i 2 cm stykker, 80 gram skrællet selleri skåret i 2 cm stykker til bægeret. 100 gram skrællet gulerod skåret i 2 cm stykker, 60 gram skrællet løg skåret i mindre stykker.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover