Oksekødssauce med rødvin
Mørk oksekødssauce med rødvin er et klassisk tilbehør til mange retter. Den er perfekt til stegt kød, især oksekød, kalvekød, men også svinekød eller and. Den supplerer også smagen af saftige bøffer og grillet kød. Tilfører retterne smagsdybde og raffinement.
Tilberedning:
Let
Tilberedning:
Let
Ingredienser:
- 1000 g vand
- 2 g sort peber
- 1 g Allehånde
- 400 g oksekødsstribe
- 60 g løg
- 100 g gulerødder
- 3 g salt
- 100 g smør
- 200 g rødvin
- 40 g porre
- 80 g Knoldselleri
- 100 g Persillerod
Metode:
- Åbn bægeret. Tilsæt 100 gram skrællet persillerod skåret i 2 cm stykker, 80 gram skrællet selleri skåret i 2 cm stykker til bægeret. 100 gram skrællet gulerod skåret i 2 cm stykker, 60 gram skrællet løg skåret i mindre stykker.