Mørbrad med blomkål, dildsuppe
Med denne opskrift kan du tilberede en to-retters middag bestående af en lækker og let dildsuppe og en saftig, smagfuld mørbrad med blomkål tilberedt i damp.
Tilberedning: 1h 15 min
Medium
Tilberedning: 1h 15 min
Medium
Ingredienser:
- 1500 g vand
- 150 g 30% fløde
- 4 g granuleret hvidløg
- 500 g svinemørbrad
- 1 g laurbærblade
- 60 g løg
- 80 g gulerødder
- 18 g salt
- 60 g porre
- 500 g Blomkål
- 30 g Dildfrø
- 50 g Knoldselleri
- 80 g Persillerod
- 500 g mellemstore kartofler
Metode:
- Placer en skål på låget af koppen. Nulstil vægten, og vej 500 gram skrællede kartofler i tern på 1,5 cm af. Sæt skålen til side.