Mørbrad med blomkål, dildsuppe

Med denne opskrift kan du tilberede en to-retters middag bestående af en lækker og let dildsuppe og en saftig, smagfuld mørbrad med blomkål tilberedt i damp.

Tilberedning: 1h 15 min

Medium

Mørbrad med blomkål, dildsuppe

Tilberedning: 1h 15 min

Medium

Ingredienser:

  • 1500 g vand
  • 150 g 30% fløde
  • 4 g granuleret hvidløg
  • 500 g svinemørbrad
  • 1 g laurbærblade
  • 60 g løg
  • 80 g gulerødder
  • 18 g salt
  • 60 g porre
  • 500 g Blomkål
  • 30 g Dildfrø
  • 50 g Knoldselleri
  • 80 g Persillerod
  • 500 g mellemstore kartofler

Metode:

  1. Placer en skål på låget af koppen. Nulstil vægten, og vej 500 gram skrællede kartofler i tern på 1,5 cm af. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover