Salsa verde

Salsa verde er fællesbetegnelsen for mange forskellige saucer, der hovedsageligt består af friske krydderurter. Det er en tyk, forfriskende blanding af hakkede krydderurter med aromatiske kapers, hvidløg og olivenolie, og den er et ideelt tilbehør til grillede, stegte eller dampede kød- og fiskeretter. Den fungerer også godt som salatdressing, dip eller sandwichpålæg.

Tilberedning: 5 min

Let

Salsa verde

Tilberedning: 5 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 5 g frisk basilikum
  • 50 g kapers
  • 12 g hvidløg
  • 1 g salt
  • 20 g Purløg
  • 25 g citronsaft
  • 100 g olivenolie
  • 25 g persilleblade

Metode:

  1. Kom 3 pillede hvidløgsfed i blenderen. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10. Tilsæt 20 gram purløg, der er vasket, tørret og klippet i stykker på 3 cm, og 5 spiseskefulde friske basilikumblade.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover