Kylling i ingefærmarinade med ris og courgetter
Mør kylling i en aromatisk ingefærbaseret marinade med et strejf af chili, sojasauce og honning, dampet med courgetter og basmatiris. Det er en lækker, enkel og let ret.
Tilberedning: 2h
Medium
Tilberedning: 2h
Medium
Ingredienser:
- 1000 g vand
- 30 g bouillonpasta - CVR
- 12 g chilipeber
- 6 g frisk koriander
- 20 g frisk ingefær
- 200 g basmatiris
- 15 g Limesaft
- 2 g Chiliflager
- 150 g Courgetter
- 12 g hvidløg
- 3 g salt
- 400 g kyllingebrystfilet
- 50 g bihonning
- 50 g sojasauce
Metode:
- Sæt en skål oven på låget af et bæger uden kork, og vej 400 g fint strimlede kyllingefileter af i den, og stil den til side.