Mazurka med kajmak-creme

Et interessant alternativ til den klassiske marcipan med en mascarpone-baseret kajmak-creme.

Tilberedning: 2h 15 min

Let

Mazurka med kajmak-creme

Tilberedning: 2h 15 min

Let

Ingredienser:

  • 500 g Mascarpone
  • 100 g CVR-sukker
  • 150 g Karamelpasta
  • 1 g salt
  • 120 g smør
  • 180 g Hele hønseæg
  • 50 g valnødder
  • 20 g 18% creme fraiche
  • 50 g tranebær
  • 125 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Hæld 500 gram vand i en kop. Læg en kurv med 3 æg i koppen. Kog i 15 minutter ved 140 °C. Afkøl de kogte æg i koldt vand. Vask og tør koppen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover