Pastagryde med bacon og spinat

En varm gryderet ud af ovnen med et lag bagt, elastisk ost er en lækker idé til en hurtig frokost eller aftensmad.

Tilberedning: 1h 10 min

Let

Pastagryde med bacon og spinat

Tilberedning: 1h 10 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 100 g 30% fløde
  • 300 g dampet røget bacon
  • 300 g mozzarella
  • 250 g pasta
  • 170 g løg
  • 20 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 500 g friske dyrkede svampe
  • 250 g spinat
  • 10 g klaret smør

Metode:

  1. Kog 250 gram pennepasta efter anvisningen på pakken. Reducer tiden til det halve. Blanchér pastaen i koldt vand, og lad den dryppe af. Sæt den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover