Krydret blodpølse med spejlæg
Den perfekte kombination af krydret, grøntsagsfyldt blodpølse med et mørt spejlæg og sprøde ristede løg.
Tilberedning: 45 min
Medium

Tilberedning: 45 min
Medium
Ingredienser:
- 200 g vand
- 1 g sort peber
- 70 g bouillonpasta - CVR
- 20 g chilipeber
- 100 g cherrytomater
- 200 g Bulgur gryn
- 4 g stærkt paprikapulver
- 1 g timian
- 4 g Sød paprikapulver
- 100 g løg
- 100 g Courgetter
- 12 g hvidløg
- 240 g Hele hønseæg
- 100 g rød peber
- 100 g tør hvidvin
- 50 g olivenolie
- 12 g persilleblade
- 200 g Tomater på dåse (i skiver)
Metode:
- Sæt en kurv på låget af en kop uden prop, og vej 200 gram bulgurgrød af. Skyl grynene under koldt vand, og lad dem dryppe af. Læg kurven med grynene i en skål, og stil den til side.