Krydret blodpølse med spejlæg

Den perfekte kombination af krydret, grøntsagsfyldt blodpølse med et mørt spejlæg og sprøde ristede løg.

Tilberedning: 45 min

Medium

Krydret blodpølse med spejlæg

Tilberedning: 45 min

Medium

Ingredienser:

  • 200 g vand
  • 1 g sort peber
  • 70 g bouillonpasta - CVR
  • 20 g chilipeber
  • 100 g cherrytomater
  • 200 g Bulgur gryn
  • 4 g stærkt paprikapulver
  • 1 g timian
  • 4 g Sød paprikapulver
  • 100 g løg
  • 100 g Courgetter
  • 12 g hvidløg
  • 240 g Hele hønseæg
  • 100 g rød peber
  • 100 g tør hvidvin
  • 50 g olivenolie
  • 12 g persilleblade
  • 200 g Tomater på dåse (i skiver)

Metode:

  1. Sæt en kurv på låget af en kop uden prop, og vej 200 gram bulgurgrød af. Skyl grynene under koldt vand, og lad dem dryppe af. Læg kurven med grynene i en skål, og stil den til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover