Kartoffel-tortilla

Tortilla de patatas er en spansk variant af omelet, en kombination af kartofler med æg, løg og hvidløg. Det er en enkel og hurtig måde at lave en lækker morgenmad på, og den smager godt både varm og kold.

Tilberedning: 1h

Medium

Kartoffel-tortilla

Tilberedning: 1h

Medium

Ingredienser:

  • 1 g hvid peber
  • 150 g løg
  • 16 g hvidløg
  • 12 g salt
  • 360 g Hele hønseæg
  • 150 g olivenolie
  • 500 g sene kartofler

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, og vej 500 gram skrællede, vaskede og ternede kartofler ud i den. Drys med 1 teskefuld salt, bland og sæt til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover