Kartoffelkroketter med chorizo

Sprøde kroketter med en cremet midte og tilsætning af den karakteristiske chorizopølse kan være en lækker forret eller tilbehør.

Tilberedning: 6h 15 min

Medium

Kartoffelkroketter med chorizo

Tilberedning: 6h 15 min

Medium

Ingredienser:

  • 2 g hvid peber
  • 1 g muskatnød
  • 100 g chorizopølse
  • 60 g løg
  • 18 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 100 g Brødkrummer
  • 70 g smør
  • 120 g Hele hønseæg
  • 130 g hvedemel type 550
  • 400 g Kartofler kogt i vand
  • 500 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 200 g Rapsolie

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, og afvej 500 gram mælk i den, og stil den til side. Tilsæt 60 gram løg, der er pillet og skåret i mindre stykker, og 3 fed hvidløg til koppen. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover