Kartoffelkroketter med chorizo
Sprøde kroketter med en cremet midte og tilsætning af den karakteristiske chorizopølse kan være en lækker forret eller tilbehør.
Tilberedning: 6h 15 min
Medium

Tilberedning: 6h 15 min
Medium
Ingredienser:
- 2 g hvid peber
- 1 g muskatnød
- 100 g chorizopølse
- 60 g løg
- 18 g hvidløg
- 6 g salt
- 100 g Brødkrummer
- 70 g smør
- 120 g Hele hønseæg
- 130 g hvedemel type 550
- 400 g Kartofler kogt i vand
- 500 g Drikkemælk, 2 % fedt
- 200 g Rapsolie
Metode:
- Sæt en skål på låget af en kop uden prop, og afvej 500 gram mælk i den, og stil den til side. Tilsæt 60 gram løg, der er pillet og skåret i mindre stykker, og 3 fed hvidløg til koppen. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10.