Bagte æg med porre og bacon

Det er nemt og hurtigt at tilberede æg bagt i kurve af bacon med den særlige smag af porre braiseret i smør. Dette er en god mulighed for en lækker morgenmad. Et varieret alternativ til det klassiske spejlæg.

Tilberedning: 20 min

Let

Bagte æg med porre og bacon

Tilberedning: 20 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 1 g hvid peber
  • 50 g skalotteløg
  • 4 g salt
  • 70 g smør
  • 360 g Hele hønseæg
  • 200 g Udbenet røget bacon
  • 150 g porre

Metode:

  1. I en kop tilsættes 150 gram porre, der er vasket, tørret og skåret i stykker på 3 cm, og 50 gram skalotteløg, der er skrællet og skåret i mindre stykker. Hak 8 sekunder ved hastighed 10.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover