Ærtesuppe

Næringsværdier pr. 1 portion: 234 kcal Kulhydrater 27 g Protein 9 g Fedtstoffer 11 g

Tilberedning: 20 min

Let

Ærtesuppe

Tilberedning: 20 min

Let

Ingredienser:

  • 20 g vand
  • 0.3 g sort peber
  • 500 g grøntsagsbouillon
  • 0.3 g salt
  • 45 g selleri
  • 20 g Rapsolie
  • 100 g Persillerod
  • 250 g Frosne grønne ærter

Metode:

  1. Tilsæt 2 spiseskefulde olivenolie, 20 gram vand, 100 gram persille i tern og 1 stilk selleri skåret i halvmåner til en kop. Kog i 4 minutter ved 100 °C med en hastighed på 3 omgange.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover