Kalveculotte med tunsauce

Vitello tonnato er en vidunderlig italiensk ret, som stammer fra Piemonte. I denne opskrift holder dampning kalvekødet mørt og saftigt. Tynde skiver kød serveres koldt og toppes med en unik tun- og kaperssauce, der forvandler denne enkle ret til en udsøgt smagssymfoni.

Tilberedning: 1h

Let

Kalveculotte med tunsauce

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 1030 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g Allehånde
  • 1 g laurbærblade
  • 150 g tun på dåse
  • 3 g citronskal
  • 1 g Nelliker
  • 10 g ansjoser
  • 30 g kapers
  • 5 g hvidløg
  • 15 g salt
  • 10 g citronsaft
  • 100 g tør hvidvin
  • 40 g æggeblommer fra høns
  • 10 g Sennep
  • 200 g Rapsolie
  • 1 g Stødt peber
  • 700 g kalvekød

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af et bæger uden prop, nulstil vægten, og afvej 700 gram kalvefilet renset for hinder og 100 gram tør hvidvin. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover