Tun-sauce

En original italiensk kombination af dåsetun, kapers og ansjoser. Denne lækre, klassiske sauce fungerer godt som tilbehør til saftigt kød, salater eller æg.

Tilberedning: 10 min

Let

Tun-sauce

Tilberedning: 10 min

Let

Ingredienser:

  • 30 g vand
  • 1 g sort peber
  • 150 g tun på dåse
  • 3 g citronskal
  • 10 g ansjoser
  • 30 g kapers
  • 3 g salt
  • 10 g citronsaft
  • 40 g æggeblommer fra høns
  • 10 g Sennep
  • 200 g Rapsolie

Metode:

  1. Sæt et glas på låget af en kop uden prop, og vej 200 gram olie af i det. Stil glasset til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover