Makrelpasta med peberrod

Prøv en æggepasta beriget med sunde ingredienser. Røget makrel er en kilde til omega-3-fedtsyrer og D-vitamin, så den bør være en fast bestanddel af vores menuer. Peberrod styrker immunforsvaret og indeholder masser af næringsstoffer og mineraler.

Tilberedning: 30 min

Medium

Makrelpasta med peberrod

Tilberedning: 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 50 g Peberrod
  • 3 g salt
  • 20 g Purløg
  • 20 g citronsaft
  • 480 g Hele hønseæg
  • 300 g røget makrel
  • 10 g Sennep
  • 10 g Dildfrø
  • 100 g CVR-mayonnaise

Metode:

  1. Tilsæt 500 gram vand til en kop.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover