Rødbeder med peberrod

Dette er en enkel opskrift, der giver 600 gram hjemmelavet peberrod, som vil være en fantastisk tilføjelse til dit påskebord. Den passer godt til patéer, traditionelt kødpålæg og varme stege. Brug økologiske rødbeder og peberrod af god kvalitet. Nyd en sund og hjemmelavet konserves.

Tilberedning: 5 min

Let

Rødbeder med peberrod

Tilberedning: 5 min

Let

Ingredienser:

  • 100 g Peberrod
  • 6 g salt
  • 20 g citronsaft
  • 500 g kogte rødbeder

Metode:

  1. I en kop tilsættes 500 gram kogt, skrællet rødbede skåret i mindre stykker. Du kan bruge Cookover-opskriften »Kogning af rødbede til dette.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover