Kyllingaspic med æg

Kyllingegelé er en klassisk ret, som findes i mange køkkener rundt om i verden, især i Central- og Østeuropa. Den serveres kold som forret eller snack. Den drysses med citronsaft eller spirituseddike. Tilføjelsen af et kogt æg gør den til en fremragende tilføjelse til påskemenuen.

Tilberedning: 1h 40 min

Medium

Kyllingaspic med æg

Tilberedning: 1h 40 min

Medium

Ingredienser:

  • 2300 g vand
  • 2 g Allehånde
  • 200 g Kyllingefilet
  • 1 g laurbærblade
  • 200 g gulerødder
  • 18 g salt
  • 360 g Hele hønseæg
  • 70 g porre
  • 50 g Gelatine
  • 80 g selleri
  • 80 g Knoldselleri
  • 25 g persilleblade
  • 70 g Persillerod
  • 100 g Frosne grønne ærter
  • 300 g Kyllingeoverlår uden skind
  • 1 g Stødt peber

Metode:

  1. Tilsæt 500 gram vand til en kop. Læg en kurv med 6 æg i koppen. Luk koppen med et låg og en prop.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover