Kyllingaspic med æg
Kyllingegelé er en klassisk ret, som findes i mange køkkener rundt om i verden, især i Central- og Østeuropa. Den serveres kold som forret eller snack. Den drysses med citronsaft eller spirituseddike. Tilføjelsen af et kogt æg gør den til en fremragende tilføjelse til påskemenuen.
Tilberedning: 1h 40 min
Medium
Tilberedning: 1h 40 min
Medium
Ingredienser:
- 2300 g vand
- 2 g Allehånde
- 200 g Kyllingefilet
- 1 g laurbærblade
- 200 g gulerødder
- 18 g salt
- 360 g Hele hønseæg
- 70 g porre
- 50 g Gelatine
- 80 g selleri
- 80 g Knoldselleri
- 25 g persilleblade
- 70 g Persillerod
- 100 g Frosne grønne ærter
- 300 g Kyllingeoverlår uden skind
- 1 g Stødt peber
Metode:
- Tilsæt 500 gram vand til en kop. Læg en kurv med 6 æg i koppen. Luk koppen med et låg og en prop.