Tærte med spinat og æg

En af de forretter, der helt sikkert vil fange din opmærksomhed. Lækker og sprød speltmelsbaseret dej, saftig spinat, pikant gorgonzola og perfekt pocherede æg - en perfekt kombination. Se selv efter.

Tilberedning: 1h 15 min

Medium

Tærte med spinat og æg

Tilberedning: 1h 15 min

Medium

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 2 g bagepulver
  • 100 g gorgonzola
  • 150 g speltmel
  • 15 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 210 g smør
  • 660 g Hele hønseæg
  • 100 g 18% creme fraiche
  • 200 g spinat
  • 60 g parmesanost
  • 150 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Tilsæt 60 gram parmesanost skåret i små stykker til koppen. Luk koppen med låget og proppen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover