Laks Piccata

Piccata er en italiensk måde at tilberede mad på, hvor man steger og derefter fjerner hovedingrediensen og hælder lidt vin på for at samle alle smagene. Kapers, persille og smør tilsættes ofte til retter i piccata-stil.

Tilberedning: 15 min

Let

Laks Piccata

Tilberedning: 15 min

Let

Ingredienser:

  • 2 g sort peber
  • 50 g kapers
  • 200 g grøntsagsbouillon
  • 8 g salt
  • 100 g smør
  • 25 g citronsaft
  • 100 g tør hvidvin
  • 50 g olivenolie
  • 400 g Frisk laks
  • 30 g persilleblade

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af et bæger uden prop, og vej 400 g skindfri laks af, skåret i tern på 3 cm. Krydr med 1 teskefuld salt og 1 teskefuld peber. Sæt til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover