Pizza Fritta

Pizza Fritta er en af de ældste pizzaer fra Napoli, en lækker delikatesse. Det er en sprød type pizza, der er pakket ind og friturestegt.

Tilberedning: 1h

Medium

Pizza Fritta

Tilberedning: 1h

Medium

Ingredienser:

  • 420 g hvedemel
  • 240 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g oregano
  • 2 g frisk basilikum
  • 200 g mozzarella
  • 5 g sukker
  • 8 g salt
  • 10 g komprimeret bagegær
  • 40 g olivenolie
  • 1000 g Rapsolie
  • 400 g Tomater på dåse (i skiver)
  • 150 g røget bacon

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, og afvej 400 gram tomatpuré og 200 gram mozzarella i tern.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover