Svinekam fra dampet

En lækker, hjemmelavet og saftig svinekam tilberedt i en Cookover-damper. Lækker både varm med saucer og kold som en tilføjelse til et charcuteri bræt. Den er stærkt krydret med hvidløg og merian og er en delikatesse i sig selv.

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Svinekam fra dampet

Tilberedning: 1h 30 min

Medium

Ingredienser:

  • 1500 g vand
  • 2 g Allehånde
  • 1 g tørret merian
  • 2 g laurbærblade
  • 30 g hvidløg
  • 18 g salt
  • 10 g Rapsolie
  • 1000 g udbenet rå svinekam
  • 1 g Stødt peber

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af det afproppede bæger, og vej 1.000 gram svinekam af i den.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover