Æg fyldt med feta og soltørret tomatpuré

Æg med feta og soltørrede tomater er en let og smagfuld snack, der kombinerer æggenes friskhed, fetaostens cremethed og intensiteten i smagen af soltørrede tomater.

Tilberedning: 30 min

Let

Æg fyldt med feta og soltørret tomatpuré

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 1 g salt
  • 10 g Purløg
  • 360 g Hele hønseæg
  • 50 g Fetaost
  • 85 g soltørrede tomater i olie (drænet)
  • 100 g CVR-mayonnaise

Metode:

  1. Hæld 500 gram vand i en kop. Læg en kurv med 5 æg i koppen. Kog i 15 minutter ved 140 °C. Afkøl de kogte æg i koldt vand. Vask og tør koppen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover