Æg fyldt med skinkepasta

Æg fyldt med skinkepasta er en yderst appetitlig snack, der smelter i munden og ikke kun giver en unik smag, men også et elegant udseende på bordet. Det er nemt at tilberede denne ret, og resultatet vil helt sikkert glæde dine gæster.

Tilberedning: 30 min

Let

Æg fyldt med skinkepasta

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 1 g salt
  • 300 g Hele hønseæg
  • 20 g Sennep
  • 50 g Landskinke
  • 100 g CVR-mayonnaise

Metode:

  1. Hæld 500 gram vand i koppen. Placer en kurv med 5 æg i koppen. Kog i 15 minutter ved 140°C. Afkøl de kogte æg i koldt vand. Vask og tør koppen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover