Forårssauce

Forårssauce passer perfekt til påskens retter, især til æg, stegt kød eller salater. Det er en god måde at tilføje lethed og friskhed til traditionelle påskeretter, samtidig med at det fremhæver retternes smag og aroma.

Tilberedning: 10 min

Let

Forårssauce

Tilberedning: 10 min

Let

Ingredienser:

  • 30 g Peberrod
  • 300 g agurker
  • 20 g Purløg
  • 150 g 18% creme fraiche
  • 250 g Radiser
  • 20 g Dildfrø
  • 80 g CVR-mayonnaise

Metode:

  1. Tilsæt 300 gram agurk skrællet, uden blødt kød, og skåret i mindre stykker til koppen. Kør i 15 sekunder ved 10 o/min. Hæld indholdet af glasset over i en skål.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover