Mexicansk suppe med kylling
Ved at skifte det hakkede kød ud med magert kyllingebryst bliver denne ret meget mindre kaloriefattig og sundere. Denne suppe er meget varmende og nærende og er perfekt som et sundt måltid på koldere dage.
Tilberedning: 50 min
Medium

Tilberedning: 50 min
Medium
Ingredienser:
- 600 g vand
- 1 g sort peber
- 70 g bouillonpasta - CVR
- 400 g kyllingefilet
- 150 g rødløg
- 2 g oregano
- 8 g stærkt paprikapulver
- 4 g røget paprika
- 12 g Sød paprikapulver
- 240 g røde bønner på dåse
- 300 g Yams
- 1 g Chiliflager
- 12 g hvidløg
- 200 g rød peber
- 220 g majs på dåse
- 60 g olivenolie
- 20 g Rapsolie
- 30 g tomatkoncentrat 30%.
- 400 g Tomater på dåse (i skiver)
- 200 g Tomatpassata
Metode:
- Tilsæt 150 gram rødløg, der er skrællet og hakket i mindre stykker, og 3 fed hvidløg til koppen. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10. Tilsæt 70 gram bouillonpasta og 60 gram olivenolie.