Mexicansk suppe med kylling

Ved at skifte det hakkede kød ud med magert kyllingebryst bliver denne ret meget mindre kaloriefattig og sundere. Denne suppe er meget varmende og nærende og er perfekt som et sundt måltid på koldere dage.

Tilberedning: 50 min

Medium

Mexicansk suppe med kylling

Tilberedning: 50 min

Medium

Ingredienser:

  • 600 g vand
  • 1 g sort peber
  • 70 g bouillonpasta - CVR
  • 400 g kyllingefilet
  • 150 g rødløg
  • 2 g oregano
  • 8 g stærkt paprikapulver
  • 4 g røget paprika
  • 12 g Sød paprikapulver
  • 240 g røde bønner på dåse
  • 300 g Yams
  • 1 g Chiliflager
  • 12 g hvidløg
  • 200 g rød peber
  • 220 g majs på dåse
  • 60 g olivenolie
  • 20 g Rapsolie
  • 30 g tomatkoncentrat 30%.
  • 400 g Tomater på dåse (i skiver)
  • 200 g Tomatpassata

Metode:

  1. Tilsæt 150 gram rødløg, der er skrællet og hakket i mindre stykker, og 3 fed hvidløg til koppen. Hak i 10 sekunder ved hastighed 10. Tilsæt 70 gram bouillonpasta og 60 gram olivenolie.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover