Sellerisuppe

Næringsværdier pr. 1 portion: 207 kcal Kulhydrater 25 g Protein 5 g Fedtstoffer 11 g

Tilberedning: 30 min

Let

Sellerisuppe

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 10 g vand
  • 0.6 g sort peber
  • 0.6 g laurbærblade
  • 25 g Urter de Provence
  • 600 g grøntsagsbouillon
  • 100 g løg
  • 0.6 g salt
  • 90 g selleri
  • 20 g olivenolie
  • 200 g Knoldselleri
  • 12 g persilleblade
  • 100 g Persillerod

Metode:

  1. Tilsæt 100 gram løg i kvarte skiver til koppen. Hak i 20 sekunder ved hastighed 10.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover