Svinenakke med abrikos og blomme

Stegeprocessen med ærmer og dampkoger og krydderierne i marinaden holder svinenakken fugtig og saftig. Blommer og abrikoser, som er tilsat retten, giver en diskret sødme og syre, som skaber en afbalanceret smag.

Tilberedning: 8h

Medium

Svinenakke med abrikos og blomme

Tilberedning: 8h

Medium

Ingredienser:

  • 2 g Allehånde
  • 1 g laurbærblade
  • 1 g tørret merian
  • 4 g stærkt paprikapulver
  • 3 g urtepeber
  • 4 g Sød paprikapulver
  • 1 g herbes de Provence
  • 20 g hvidløg
  • 12 g salt
  • 1000 g Svinenakke
  • 60 g svesker uden kerner
  • 30 g Rapsolie
  • 60 g Tørrede abrikoser
  • 1 g Stødt peber

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af en kop uden prop, og vej 60 gram tørrede blommer af i den.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover