Svinenakke med abrikos og blomme
Stegeprocessen med ærmer og dampkoger og krydderierne i marinaden holder svinenakken fugtig og saftig. Blommer og abrikoser, som er tilsat retten, giver en diskret sødme og syre, som skaber en afbalanceret smag.
Tilberedning: 8h
Medium
Tilberedning: 8h
Medium
Ingredienser:
- 2 g Allehånde
- 1 g laurbærblade
- 1 g tørret merian
- 4 g stærkt paprikapulver
- 3 g urtepeber
- 4 g Sød paprikapulver
- 1 g herbes de Provence
- 20 g hvidløg
- 12 g salt
- 1000 g Svinenakke
- 60 g svesker uden kerner
- 30 g Rapsolie
- 60 g Tørrede abrikoser
- 1 g Stødt peber
Metode:
- Sæt en skål på låget af en kop uden prop, og vej 60 gram tørrede blommer af i den.