Kalkunpostej

Lækker, hjemmelavet kalkunpostej bliver en lettere og mindre kalorieholdig udgave af julens kødprodukter.

Tilberedning: 1h 45 min

Medium

Kalkunpostej

Tilberedning: 1h 45 min

Medium

Ingredienser:

  • 200 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g muskatnød
  • 150 g løg
  • 20 g hvidløg
  • 200 g gulerødder
  • 12 g salt
  • 70 g Brødkrummer
  • 120 g smør
  • 120 g Hele hønseæg
  • 100 g Drikkemælk, 2 % fedt
  • 30 g olivenolie
  • 120 g Knoldselleri
  • 140 g Persillerod
  • 800 g Kalkunlår uden skind
  • 500 g kalkunlever

Metode:

  1. Forvarm ovnen til 210 °C med termofunktionen.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover