Pasta med østershatte og spinat
Østershatte er meget rigere på næringsstoffer end skovsvampe eller champignoner, så de er værd at bruge i vores kost. Kombineret med spinat og soltørrede tomater er de en lækker og nærende ret.
Tilberedning: 20 min
Let

Tilberedning: 20 min
Let
Ingredienser:
- 2100 g vand
- 1 g sort peber
- 1 g hvid peber
- 100 g skalotteløg
- 60 g ekstra jomfru olivenolie
- 150 g østershatte
- 200 g tagliatelle-pasta
- 20 g hvidløg
- 3 g salt
- 80 g tør hvidvin
- 100 g spinat
- 80 g parmesanost
- 80 g soltørrede tomater i olie (drænet)
Metode:
- Hæld 2 liter vand i en gryde på mindst 3 liter, og tilsæt 2 spiseskefulde salt. Bring det i kog, og kog derefter 200 g pasta al dente i henhold til den tid, der er angivet på pakken, reduceret med 1-2 minutter.