Pasta med østershatte og spinat

Østershatte er meget rigere på næringsstoffer end skovsvampe eller champignoner, så de er værd at bruge i vores kost. Kombineret med spinat og soltørrede tomater er de en lækker og nærende ret.

Tilberedning: 20 min

Let

Pasta med østershatte og spinat

Tilberedning: 20 min

Let

Ingredienser:

  • 2100 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g hvid peber
  • 100 g skalotteløg
  • 60 g ekstra jomfru olivenolie
  • 150 g østershatte
  • 200 g tagliatelle-pasta
  • 20 g hvidløg
  • 3 g salt
  • 80 g tør hvidvin
  • 100 g spinat
  • 80 g parmesanost
  • 80 g soltørrede tomater i olie (drænet)

Metode:

  1. Hæld 2 liter vand i en gryde på mindst 3 liter, og tilsæt 2 spiseskefulde salt. Bring det i kog, og kog derefter 200 g pasta al dente i henhold til den tid, der er angivet på pakken, reduceret med 1-2 minutter.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover