Suppe med ung kål
Denne suppe er en rigtig god idé til at bruge sæsonens unge kål.
Tilberedning: 1h 10 min
Let
Tilberedning: 1h 10 min
Let
Ingredienser:
- 1700 g vand
- 1 g sort peber
- 1 g Allehånde
- 80 g bouillonpasta - CVR
- 1 g laurbærblade
- 90 g løg
- 90 g gulerødder
- 6 g salt
- 50 g smør
- 60 g porre
- 400 g Hvidkål
- 50 g Dildfrø
- 50 g Knoldselleri
- 50 g persilleblade
- 15 g hvedemel type 450
Metode:
- Tilsæt 90 gram gulerod skrællet og skåret i mindre stykker, 90 gram løg skrællet og skåret i mindre stykker, 50 gram sellerirot skrællet og skåret i mindre stykker og 50 gram persillerod skrællet og skåret i mindre stykker til koppen. Luk koppen med et låg med en prop.