Suppe med ung kål

Denne suppe er en rigtig god idé til at bruge sæsonens unge kål.

Tilberedning: 1h 10 min

Let

Suppe med ung kål

Tilberedning: 1h 10 min

Let

Ingredienser:

  • 1700 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g Allehånde
  • 80 g bouillonpasta - CVR
  • 1 g laurbærblade
  • 90 g løg
  • 90 g gulerødder
  • 6 g salt
  • 50 g smør
  • 60 g porre
  • 400 g Hvidkål
  • 50 g Dildfrø
  • 50 g Knoldselleri
  • 50 g persilleblade
  • 15 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Tilsæt 90 gram gulerod skrællet og skåret i mindre stykker, 90 gram løg skrællet og skåret i mindre stykker, 50 gram sellerirot skrællet og skåret i mindre stykker og 50 gram persillerod skrællet og skåret i mindre stykker til koppen. Luk koppen med et låg med en prop.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover