Ribben med honning og sennep

Honning-sennepsmarinaden giver ribbenene en fantastisk karakter. Dette er en god mulighed for en middag, der ikke kræver de store madlavningsevner. Kødet er ekstremt aromatisk, perfekt krydret og falder let af benet.

Tilberedning: 6h

Let

Ribben med honning og sennep

Tilberedning: 6h

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 70 g bouillonpasta - CVR
  • 80 g Ketchup
  • 150 g løg
  • 20 g hvidløg
  • 6 g salt
  • 1500 g Svineribber
  • 80 g Sennep
  • 120 g bihonning
  • 40 g klaret smør

Metode:

  1. Placer en stor skål på låget af koppen, og vej 1.500 gram svineribber af, skåret i mundrette stykker, hver 1 terning. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover