Frokost - Laks i fløde- og dildsauce

Vælg mellem 7 forslag til frokost. Husk at hydrere din krop regelmæssigt. Næringsværdier pr. portion: 548 kcal Protein: 37,35 g Fedtstoffer: 38,62 g Kulhydrater: 13,64 g

Tilberedning: 35 min

Let

Frokost - Laks i fløde- og dildsauce

Tilberedning: 35 min

Let

Ingredienser:

  • 200 g vand
  • 10 g bouillonpasta - CVR
  • 120 g cherrytomater
  • 25 g løg
  • 3 g hvidløg
  • 3 g smør
  • 140 g rød peber
  • 2 g majsmel
  • 150 g 18% creme fraiche
  • 2 g Dildfrø
  • 340 g Frisk laks
  • 12 g tomatkoncentrat 30%.

Metode:

  1. Denne opskrift rækker til 2 portioner aftensmad.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover