Salat med boghvedegryn, kylling og peberfrugt

Næringsværdier pr. 1 portion: 407 kcal Kulhydrater 51 g Protein 31 g Fedtstoffer 10 g

Tilberedning: 30 min

Let

Salat med boghvedegryn, kylling og peberfrugt

Tilberedning: 30 min

Let

Ingredienser:

  • 0.6 g sort peber
  • 100 g Kyllingefilet
  • 0.6 g Sød paprikapulver
  • 0.6 g salt
  • 115 g rød peber
  • 25 g spinat
  • 50 g boghvedegryn
  • 8 g bihonning
  • 5 g Rapsolie
  • 5 g sojasauce

Metode:

  1. Tilsæt 1200 gram vand til koppen. Sæt en kurv på låget uden prop, og vej 50 gram boghvedegryn af. Placer kurven i koppen. Kog i 15 minutter ved 105 °C.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover