Aftensmad - Kylling og grøntsagssuppe

Vælg mellem 7 forslag til frokost. Husk at hydrere din krop regelmæssigt. Næringsværdier pr. portion: 681 kcal Protein: 34,95 g Fedtstoffer: 35,65 g Kulhydrater: 58,25 g

Tilberedning: 40 min

Let

Aftensmad - Kylling og grøntsagssuppe

Tilberedning: 40 min

Let

Ingredienser:

  • 250 g vand
  • 1 g sort peber
  • 8 g bouillonpasta - CVR
  • 38 g løg
  • 34 g gulerødder
  • 15 g hvedemel type 1850
  • 50 g friske dyrkede svampe
  • 30 g olivenolie
  • 70 g lyst rugbrød
  • 6 g persilleblade
  • 150 g kyllingebrystkød, uden skind

Metode:

  1. Tilsæt 38 gram løg, der er skrællet og hakket i mindre stykker, 34 gram gulerødder, der er skrællet og hakket i mindre stykker, og 8 gram bouillonpasta til koppen. Hak i 10 sekunder ved en hastighed på 10 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover