Aftensmad - Kylling og grøntsagssuppe
Vælg mellem 7 forslag til frokost. Husk at hydrere din krop regelmæssigt. Næringsværdier pr. portion: 681 kcal Protein: 34,95 g Fedtstoffer: 35,65 g Kulhydrater: 58,25 g
Tilberedning: 40 min
Let
Tilberedning: 40 min
Let
Ingredienser:
- 250 g vand
- 1 g sort peber
- 8 g bouillonpasta - CVR
- 38 g løg
- 34 g gulerødder
- 15 g hvedemel type 1850
- 50 g friske dyrkede svampe
- 30 g olivenolie
- 70 g lyst rugbrød
- 6 g persilleblade
- 150 g kyllingebrystkød, uden skind
Metode:
- Tilsæt 38 gram løg, der er skrællet og hakket i mindre stykker, 34 gram gulerødder, der er skrællet og hakket i mindre stykker, og 8 gram bouillonpasta til koppen. Hak i 10 sekunder ved en hastighed på 10 omdrejninger.