Aftensmad - Vegetarisk sur suppe

Vælg mellem 7 forslag til aftensmad. Husk at hydrere din krop regelmæssigt. Næringsværdier pr. portion: 497 kcal Protein: 16,86 g Fedt: 22,61 g Kulhydrater: 58,4 g

Tilberedning: 1h 30 min

Let

Aftensmad - Vegetarisk sur suppe

Tilberedning: 1h 30 min

Let

Ingredienser:

  • 1200 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g Allehånde
  • 40 g bouillonpasta - CVR
  • 1 g laurbærblade
  • 1 g tørret merian
  • 30 g tørrede svampe
  • 112 g løg
  • 30 g Peberrod
  • 500 g creme fraiche
  • 20 g hvidløg
  • 240 g Hele hønseæg
  • 112 g 18% creme fraiche
  • 40 g olivenolie
  • 450 g mellemstore kartofler

Metode:

  1. Denne opskrift giver 4 portioner sur suppe. Til 1 portion aftensmad koges 1 hårdkogt æg, du kan bruge vores opskrift i Cookover til dette - 'Dampning af hårdkogte æg i en dampkurv'.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover