Aftensmad - Vegetarisk sur suppe
Vælg mellem 7 forslag til aftensmad. Husk at hydrere din krop regelmæssigt. Næringsværdier pr. portion: 497 kcal Protein: 16,86 g Fedt: 22,61 g Kulhydrater: 58,4 g
Tilberedning: 1h 30 min
Let
Tilberedning: 1h 30 min
Let
Ingredienser:
- 1200 g vand
- 1 g sort peber
- 1 g Allehånde
- 40 g bouillonpasta - CVR
- 1 g laurbærblade
- 1 g tørret merian
- 30 g tørrede svampe
- 112 g løg
- 30 g Peberrod
- 500 g creme fraiche
- 20 g hvidløg
- 240 g Hele hønseæg
- 112 g 18% creme fraiche
- 40 g olivenolie
- 450 g mellemstore kartofler
Metode:
- Denne opskrift giver 4 portioner sur suppe. Til 1 portion aftensmad koges 1 hårdkogt æg, du kan bruge vores opskrift i Cookover til dette - 'Dampning af hårdkogte æg i en dampkurv'.