Stegt and med æbler

Denne klassiker i det polske køkken fungerer godt til både familiefester, højtider og søndagsmiddage. Denne andesteg har et sprødt skind, saftigt kød og en aroma af vinæbler.

Tilberedning: 12h

Let

Stegt and med æbler

Tilberedning: 12h

Let

Ingredienser:

  • 1 g sort peber
  • 8 g tørret merian
  • 40 g hvidløg
  • 300 g Æbler
  • 20 g salt
  • 200 g tør hvidvin
  • 2000 g andekroppe

Metode:

  1. Sæt en skål på låget af koppen, og vej ca. 2.000 gram and af i den. Sæt skålen til side.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover