Donuts

Donuts er ikke kun værdsat for deres smag, men også for deres kulturelle og traditionelle betydning i det polske køkken.

Tilberedning: 2h 20 min

Medium

Donuts

Tilberedning: 2h 20 min

Medium

Ingredienser:

  • 20 g CVR-sukker
  • 3 g vaniljeekstrakt
  • 60 g sukker
  • 1200 g svinefedt
  • 1 g salt
  • 100 g smør
  • 600 g hvedemel type 550
  • 20 g rektificeret spiritus
  • 120 g æggeblommer fra høns
  • 50 g komprimeret bagegær
  • 220 g Drikkemælk, 3,2% fedt
  • 250 g multifrugtmarmelade

Metode:

  1. Tag alle ingredienser ud af køleskabet, 30 minutter før du begynder at ælte dejen. De skal have stuetemperatur.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover