Fisk på græsk manér

En ret, som grækerne aldrig har hørt om ... Navnet har sandsynligvis rod i polske stereotyper om det græske køkken. Det stammer derfor fra grøntsagernes nøglerolle i middelhavskøkkenet generelt, som anses for at være et af de sundeste ikke kun i Europa, men også i verden.

Tilberedning: 1h

Let

Fisk på græsk manér

Tilberedning: 1h

Let

Ingredienser:

  • 1340 g vand
  • 1 g sort peber
  • 1 g Allehånde
  • 90 g ekstra jomfru olivenolie
  • 1 g bagepulver
  • 1 g laurbærblade
  • 250 g danskvand
  • 220 g løg
  • 75 g sukker
  • 12 g hvidløg
  • 650 g gulerødder
  • 90 g salt
  • 100 g smør
  • 20 g æggeblommer fra høns
  • 160 g porre
  • 700 g Rapsolie
  • 80 g Knoldselleri
  • 120 g Persillerod
  • 3 g Kartoffelstivelse
  • 1500 g Friske torskefileter uden skind
  • 700 g Tomatpassata
  • 170 g hvedemel type 450

Metode:

  1. Tilsæt 1000 g vand, 90 g kogesalt og 60 g sukker i en kop. Bland i 1 minut ved 16 omdrejninger.

Download Philipiak Home-appen for at opdage alle opskrifterne på Cookover.

Hvordan gør man det?

  • Scan QR-koden
  • Download appen til din telefon
  • Tilmeld dig Philipiak Home-appen og få glæde af alle opskrifterne på Cookover